Industrial premises for sale

1385000€

422 square meters

Immoweb code : 11255282
Immoweb code : 11255282

Overview

3 bathrooms
422 square meters livable space
611 square meters of land

Description

Investment property - Offices

Sorry, there is no English translation. Opbrengsteigendom met magazijn en 2 appartementen

Ligging: Dit opbrengsteigendom is gelegen op een centrale ligging in de Vinçottestraat, vlakbij de Turnhoutsebaan en de Antwerpse Ring in Borgerhout.

Omschrijving: Aan de Vinçottestraat te Antwerpen Borgerhout vinden we dit opbrengsteigendom te koop. Het gebouw bestaat uit een magazijn en twee appartementen.
Gelijkvloers: Magazijn van zo'n 611m² met kantoorruimte en tal van parkeerplaatsen. Verder is er nog connectie mogelijk met een polyvalente ruimte onder het dak van zo'n 80m² op de eerste verdieping.
Eerste verdieping: Duplexappartement met een bewoonbare oppervlakte (cfr. EPC) van 327m². Dit appartement beschikt over een ruime woonkamer, eetkamer, ruim terras, open keuken, bureau, berging, 4 slaapkamers en 2 badkamers. Via het terras is de polyvalente ruimte van zo'n 80m² bereikbaar.
Tweede verdieping: Appartement met een bewoonbare oppervlakte (cfr. EPC) van 95m². Dit appartement beschikt over een woonkamer, eetkamer, halfopen keuken, 2 slaapkamers en 1 badkamer.

Bijzonderheden:
- uniek pand midden in het centrum van Antwerpen
- veel mogelijkheden
- totaalrenovatie in 2005
- P-score D, G-score D
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch