Industrial premises for sale

1260000€

900 square meters

Immoweb code : 11234125
Immoweb code : 11234125

Overview

900 square meters livable space

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :

?? Welkom bij KMO-park Langveld - dé bestemming voor bedrijven die streven naar een modern en kwalitatief onderkomen in Heist-Op-Den-Berg!

Ontdek de mogelijkheden van onze 26 gloednieuwe KMO-units, speciaal ontworpen om aan de behoeften van dynamische bedrijven te voldoen. Deze units worden casco opgeleverd, wat betekent dat je de vrijheid hebt om jouw ruimte naar wens in te richten en aan te passen aan de specifieke eisen van jouw bedrijfsactiviteiten.

Deze unit heeft een oppervlakte van 900 m², de kostprijs bedraagt 1.260.000 euro (exclusief overdrachtskosten)

Kenmerken van onze KMO-units zijn onder meer:

?? Nutsvoorzieningen binnengetrokken: Alle nodige nutsvoorzieningen worden binnengetrokken in de unit.

?? Staalstructuur met betonplint: Gebouwd met hoogwaardige materialen, bieden onze units duurzaamheid en stabiliteit voor jouw bedrijfsbehoeften op lange termijn.

?? Sectionaalpoort en lichtstraat: Voor gemakkelijke toegang en voldoende natuurlijk licht, zodat jouw werkomgeving comfortabel en efficiënt blijft.

?? Draagkracht voor zonnepanelen: Benut duurzame energieopties met het dak dat is ontworpen om de installatie van zonnepanelen te ondersteunen, waardoor je kunt bijdragen aan een groenere toekomst.

?? Ruime vrije hoogte: Met een indrukwekkende vrije hoogte van 6 meter, heb je alle ruimte die je nodig hebt voor diverse bedrijfsactiviteiten en opslag.

Daarnaast bieden we ook:

??? Parkeermogelijkheden: Er wordt 1 parkeerplaats per 100 m² unit voorzien, zoda

Get in touch