Industrial premises for sale

217 square meters

Immoweb code : 10418947
Immoweb code : 10418947

Overview

217 square meters livable space

Description

SME-unit

Sorry, there is no English translation. 6 knappe kmo-units met bijhorende parkeervoorzieningen op een gunstige ligging

Kleinschalig en duurzaam bedrijvenpark op een groene locatie, net aan de rand van het Albertkanaal op een kleinschalige industriezone.
De site is gelegen op een kleinschalige industriezone, aan de rand van het Albertkanaal. Langs de straat Genebroek 155, grenzend aan de brug van Meerhout-Veedijk, op enkele kilometers van op-en afrit 24 Geel-Oost.

De kmo-units worden casco afgewerkt en hebben een bruto vloeroppervlakte van minimum 187,12 m² tot maximum 217 m². Daarnaast heeft unit 6 een inpandig verdiep van 75 m².

Vanwege de verschillende oppervlakten, zijn de units zowel voor beginnende zelfstandigen als voor een groeibedrijf geschikt.

Zij worden zeer degelijk gebouwd door gebruik te maken van hoogwaardige materialen. Ook wordt er aandacht besteed aan de energiezuinige uitvoering van dit complex, onder meer door het gebruik van geïsoleerde brandveilige tussenwanden per unit, vloerisolatie, dakisolatie, hergebruik regenwater etc.

Alle entiteiten worden voorzien van lichtstraten in de plafonds en grote automatische poorten van 4 x 4,5 m.

Verkoop onder btw stelsel. Betaling bij oplevering! Vermoedelijke oplevering tegen einde 2023.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch