Industrial premises for sale

1745000€

630 square meters

Immoweb code : 11328815
Immoweb code : 11328815

Overview

630 square meters livable space
9194 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontdek het ontwikkelingspotentieel van dit industrieterrein op zichtlocatie aan de A10 in Oostende.

Streeft u naar een bedrijfslocatie die niet alleen indruk maakt, maar ook groeimogelijkheden biedt die uw concurrentiepositie versterkt? Welkom op dit industrieterrein in Oostende, strategisch gepositioneerd langs de A10, aan de invalswegen van het dynamische Oostende. Met een uitgestrekt terrein van 9.194 m² bieden wij de ideale setting voor uw bedrijf om te floreren.

Het terrein is momenteel uitgerust met een magazijn van 285 m², een mezzanine van 150 m² en 195 m² kantoorruimte. Bijkomend is er voldoende buitenruimte aanwezig op de site, ideaal voor stockage.

Keypoints:

• Zichtbaarheid: Gelegen langs de drukbezochte A10, zet dit terrein uw bedrijf letterlijk op de kaart. Met een ongeëvenaarde zichtlocatie trekt u de aandacht van voorbijgangers, potentiële klanten en investeerders, waardoor uw groeipotentieel exponentieel wordt vergroot.
• Ontwikkelingspotentieel: Met zijn omvangrijke oppervlakte biedt dit industrieterrein grenzeloze mogelijkheden voor uitbreiding en ontwikkeling. Of het nu gaat om het toevoegen van productiefaciliteiten, uitbreiding van opslagruimte of het creëren van een opvallend bedrijfspand, uw visie kan hier werkelijkheid worden.
• Multifunctioneel: Het bestaande magazijn, met een royale vrije hoogte van 4,5 tot 6 meter en volledige isolatie, biedt een uitstekende basis voor uw bedrijfsactiviteiten. Met een sectionaalpoort en 160A (3-fasige) stroomv

Get in touch