Industrial premises for sale

1150000€

Immoweb code : 11314495
Immoweb code : 11314495

Overview

2 bathrooms

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Mondo Vastgoed is verheugd om een uniek bedrijfspand te presenteren, gelegen op een hoekligging aan Rijksweg 49 in Puurs. Dit pand is ideaal gelegen bij grote invalswegen en trekt daardoor veel aandacht.

Het pand is momenteel opgedeeld in drie delen en wordt verhuurd voor €4500 per maand.

De eerste showroom (160m2) heeft 2 aparte bureaus, een mooie inkomruimte en veel parkeermogelijkheden. Daarnaast beschikt het pand over een privékeuken met extra opslagruimtes. Het perceel is volledig omringd door een afsluiting, wat extra veiligheid biedt.

Het duplex appartement (170m2) heeft een ruime leefruimte met een aansluitende open keuken. Het beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers, en heeft bovendien een privéterras. Dit is een geweldige kans voor huurders die op zoek zijn naar extra ruimte en comfort.

Tot slot is er een ruim magazijn (240m2) met privé sanitair, wat veel potentieel biedt voor verschillende soorten bedrijven.

Het bedrijfspand beschikt ook over 60 zonnepanelen.

Dit pand is een geweldige kans voor investeerders en ondernemers die op zoek zijn naar een unieke locatie met veel potentieel. Neem contact op met Mondo Vastgoed voor meer informatie en om het pand te bezichtigen.


Get in touch