Industrial premises for sale

272328€

Immoweb code : 11123908
Immoweb code : 11123908

Overview

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
KMO-unit op uitmuntende locatie

Bedrijvenpark "Willy Smet" is gelegen in Sint-Gillis-Waas op de voormalige site van de enige echte Willy Smet. De gekende bedrijven "De Clerck ramen en deuren" en "AL IMPORT vloeren" bevinden zich ook op deze site. Dit is de unieke locatie voor jouw bedrijf.

Op de site "Willy Smet" worden 10 hoogwaardige nieuwbouw KMO-ruimtes gebouwd en opgeleverd in een casco staat. Daardoor waarborgt dit project een maximale flexibiliteit, waardoor elke unit individueel en naar bedrijfsbehoeften kan worden aangepast. Tevens biedt het de mogelijkheid om units te combineren en te integreren. De vrije hoogte binnen de ruimtes varieert tussen 9,5 meter en 5,3 meter.
Er zijn units beschikbaar met en zonder verdieping, met of zonder appartement. Afhankelijk van welke unit uw voorkeur geniet. In totaal biedt de site Willy Smet diverse units met oppervlaktes variërend vanaf 129 m². De beschikbare parkeerplaatsen zijn strategisch geplaatst in openlucht rondom de bedrijfsverzamelgebouwen.

De geschiedenis van de site "Willy Smet" begint op de voormalige betonfabriek die hier jaren lang actief is geweest Als eerbetoon benoemen wij deze nieuwe site dan ook tot zijn naam. Startprijzen vanaf € 272.328 (exclusief kosten).

Meer informatie of een afspraak?
T 0472875286
[email protected]

Get in touch