Kot for rent

620€ + 120€ per month

1 bedroom 17 square meters

Immoweb code : 11349753
Immoweb code : 11349753

Overview

1 bedroom
1 bathroom
17 square meters livable space
Available date : 09/15/2024
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een bemeubelde studentenkamer in het bruisende Leuven? Dan is residentie REDINGENHOF de perfecte plek voor jou! Deze gezellige kamer bevindt zich in het hart van de stad en is ideaal voor studenten die op zoek zijn naar een comfortabele en centraal gelegen plek om te wonen.

De kamer is volledig bemeubeld en beschikt over 1 slaapkamer en 1 badkamer. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 15.00 vierkante meter, wat voldoende ruimte biedt om te studeren, te ontspannen en te genieten van het studentenleven in Leuven.

De ligging van residentie REDINGENHOF is ook een groot pluspunt. Je bevindt je op wandelafstand van de universiteit, winkels, restaurants en openbaar vervoer. Hierdoor ben je altijd dicht bij alles wat je nodig hebt.

Kortom, als je op zoek bent naar een comfortabele en centraal gelegen studentenkamer in Leuven, dan is residentie REDINGENHOF zeker het overwegen waard. Neem snel contact op voor meer informatie en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige bewoner van deze prachtige kamer!
DEZE FOTO'S ZIJN VAN EEN ANDER GEBOUW, NA RENOVATIE KOMEN ECHTE FOTO'S ONLINE!

Get in touch