Kot for sale

150000€

1 bedroom 35 square meters

Immoweb code : 11315135
Immoweb code : 11315135

Overview

1 bedroom
35 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Investeren in de Toekomst: Een ideale kans in het hart van Wilrijk

Benut deze zeldzame kans om te investeren in vastgoed dat gericht is op de toekomst. Deze charmante studio, gelegen in het bruisende hart van Wilrijk, biedt een uitstekende gelegenheid voor investeerders die op zoek zijn naar rendement en stabiliteit.

Ligging:
De studio is strategisch gelegen op slechts een steenworp van de campussen Drie Eken en Groenenborger. Studenten vinden hier een gemakkelijke toegang tot openbaar vervoer, de zwemkom, winkels en uitgaansgelegenheden. De ligging garandeert een continue vraag van studenten naar betaalbare en goed gelegen accommodaties.

Kenmerken:
Deze knusse studio beschikt over moderne voorzieningen en is slim ontworpen om ruimte optimaal te benutten. Met een comfortabele slaaphoek, een eigen badkamer en keuken, is het een populaire keuze onder studenten.

Investering:
Als vastgoedbelegger biedt deze studio een stabiel rendement en groeipotentieel op lange termijn. Studentenhuisvesting blijft een solide investering vanwege de constante vraag van studenten en ouders die op zoek zijn naar betaalbare accommodaties.

Waarom nu investeren?
Met de stijgende studentenaantallen en de groeiende behoefte aan betaalbare huisvesting, is dit het perfecte moment om te investeren in dit groeiende marktsegment. Mis deze kans niet om uw portefeuille uit te breiden met een betrouwbaar en winstgevend vastgoed.

Get in touch