Land for sale

Make an offer starting from 199000€

Immoweb code : 11015675
Immoweb code : 11015675

Overview

540 square meters of land
€ 369.00 m²

Description

Building plot

Sorry, there is no English translation. MEISE - Macnash North presenteert een geweldige kans in Meise, een bouwgrond voor je toekomstige woning met een reeds goedgekeurd project! Als je droomt van het bouwen van je ideale huis op een idyllische locatie, zoek dan niet verder. Wij bieden het perfecte perceel om je plannen werkelijkheid te laten worden.

Het perceel heeft een oppervlakte van 540 m² en bevindt zich in Meise/Wolvertem. Het bouwproject is reeds goedgekeurd, waardoor je direct kunt beginnen met bouwen. Er zijn tal van voordelen, waaronder gemakkelijke toegang tot hoofdwegen, openbaar vervoer en winkels op slechts 10 minuten rijden voor je dagelijkse gemak. Bovendien kun je genieten van de nabijheid van de natuur terwijl jetoch dicht bij de stad blijft.

Waarom kiezen voor dit perceel? Allereerst is je project al goedgekeurd, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over vervelende administratieve procedures. Daarnaast biedt de strategische locatie een perfecte balans tussen rust en stedelijke voorzieningen. Het is een veilige investering voor de toekomst van je eigendom.

Mis deze unieke kans niet om het huis van je dromen te bouwen. Macnash North staat klaar om je bij elke stap te ondersteunen. Zet nu de eerste stap naar je toekomstige huis door contact op te nemen met onze agent op 0472/64.28.92 of via [email protected], onder vermelding van het adres van de woning/grond.

Get in touch