Loft for rent

2 bedrooms 162 square meters

Immoweb code : 11126760
Immoweb code : 11126760

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
162 square meters livable space
Floor : 0

Description

loft

Sorry, there is no English translation. RUIM GV NIEUWBOUW LOFTAPPARTEMENT

Werkelijk prachtig, instapklaar, energiezuinig en zeer ruim (± 162m²) comfortabel (volledig geschilderd) uniek gelijkvloers LOFTappartement met o.a. 2 slaapkamers, twee patio’s en ruim west georiënteerd verhard zonneterras/stadstuin.
Er wordt eveneens door de verhuurder achteraan het perceel nog een parkeerplaats voor één wagen en een fietsenstalling voorzien.
Dit appartement/uw toekomstige thuis bevindt zich in een modern nieuwbouwproject, op absolute toplocatie, in de Kasteeldreef nabij het centrum van Beveren, op een boogscheut van de Grote Markt.
Verder werd er in dit exclusief luxe project grote aandacht besteedt aan energiezuinigheid, duurzaamheid en dit in combinatie met hoogwaardige materiaalkeuze en afwerkingsgraad.
Er is bovendien voldoende openbare parking vooraan het gebouw.
Kortom, een bezoekje meer dan waard !


Huurprijs : € 1.100 / maand (excl. vaste kosten van 35 euro/maand)
Beschikbaar Quasi onmiddellijk (verder te bespreken)


Wenst u graag meer info of bent u geïnteresseerd in een plaatsbezoek? Gelieve ons dan te contacteren op het nummer 03 775 41 88 of mail naar [email protected]
www.vastgoed-smet.be

“De verstrekte gegevens/informatie (zowel online als gedrukt) worden vrijblijvend verstrekt, enkel ter inlichting, zonder contractuele verbintenis of garantie van onzentwege en kunnen op ieder ogenblik gewijzig

Get in touch