Loft for sale

395000€

1 bedroom 130 square meters

Immoweb code : 11215645
Immoweb code : 11215645

Overview

1 bedroom
1 bathroom
130 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontdek uw droomloft op een toplocatie in Antwerpen! Gelegen in de historische IJzerlaan 54, biedt deze unieke woonruimte het ultieme samenspel tussen authentieke charme en modern comfort. Het pand, oorspronkelijk een pakhuis gebouwd in 1886, is in 1998 zorgvuldig gerenoveerd om aan de hedendaagse woonbehoeften te voldoen, zonder daarbij zijn karakteristieke industriële erfgoed uit het oog te verliezen.

Deze prachtige loft biedt ruime, open leefruimtes met hoge plafonds en grote raampartijen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. Originele elementen zoals zichtbare bakstenen muren en houten gebintconstructie van het plafond zijn vakkundig geïntegreerd in het moderne ontwerp, wat resulteert in een warme en uitnodigende sfeer.

Met voldoende woonruimte, modern uitgeruste keuken en badkamer, biedt deze loft een perfecte balans tussen historische charme en modern comfort. Deze loft komt met een bonus van een ruime kelder en biedt voor diegene met een voertuig, de mogelijkheid om een ondergrondse garagebox aan te kopen voor 40000 euro.
Gelegen in een dynamische buurt van Antwerpen, dicht bij alle nodige voorzieningen en met uitstekende verbindingen naar het centrum, is dit een unieke kans om te wonen in een stukje Antwerpse geschiedenis.

Of u nu op zoek bent naar een inspirerende woonruimte of een slimme investering, deze loft biedt het allemaal. Mis deze kans niet om deel uit te maken van de rijke historie en levendige toekomst van Antwerpen.

Get in touch