Loft for sale

2 bedrooms 126 square meters

Immoweb code : 9965792
Immoweb code : 9965792

Overview

2 bedrooms
2 bathrooms
126 square meters livable space
Floor : 2

Description

Loft

Sorry, there is no English translation. Dit fraaie lichte loft-appartement omhelst je direct bij binnenkomst. Alles klopt. Hoge plafonds in zichtbeton en imposante witte zuilen sorteren een industriële feel die een warm tegenwicht krijgt van de brede warme parketvloeren en zachte tonen + inrichting. De hoogwaardige finish leent zich voor elk interieur. It works!
De ruime hal met vestiaire en inmaakkasten zet meteen al de toon voor de leefruimte: ruim 75 m² met vooraan de zonnige salon met buro-hoek gevolgd door de open leefkeuken: fully equipped en met super gezellige eet-toog. De highlights hier vormen het keukeneiland en de immense lichtkoepel, waardoor je je letterlijk in de wolken waant. Aan de leefruimte grenst het zalige zuidoost gerichte terras waar het heerlijk loungen is. Het slaapgedeeldte bevindt zich achter de hoge glazen deur. Hier is luxe troef: een droom van een master met personal jacuzzi, de high end badkamer met rainshower en een tweede slaapkamer met exit naar een absolute fluffy ingerichte dakkamer.

In kleinschalig seventies gebouw. Inclusief grote kelderberging van 25 m² en mogelijkheid tot aankoop van een parking voor 14.500€. In the area: shoppen doe je in het centrum van Hoboken, uitwaaien aan de Schelde en fietsplezier verzekerd langs de Hobokense Polders. Op de koop toe zit je hier maar een fijne fietstocht weg van de stad.Als je graag aan de drukte van Antwerpen metropool ontsnapt en toch rustig en in style wil wonen, zit je hier top.

Get in touch