Loft for sale

550000€

3 bedrooms 180 square meters

Immoweb code : 11319061
Immoweb code : 11319061

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
180 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Nabij het centrum van Wetteren én op een steenworp van het station treffen we deze unieke loft met atelier en parkeergelegenheid aan.
Het gebouw vindt zijn oorsprong als toenmalige werkplaats. Hiervan is het ruime atelier van maar liefst ca 135 m² een restant.
Deze vrij ruimte geniet een plafondhoogte van maar liefst 3,16 m en biedt plaats voor uw zelfstandige activiteit, uitoefening van hobby’s of ruime stockageplaats.
Verder is het atelier voorzien van een douchekamer en praktische linnenkamer. De loft zelf is aanpalend en toegankelijk via een imposante trap met industriële look.
Opvallen is het open vloerplan van de loft waardoor het geheel baadt in ruimte en licht. Centraal bevindt zich de gezellige zit- en leefruimte. Aansluitend kan u de eetplaats terugvinden welke in connectie staat met de open keuken.
De keuken is voorzien van voldoende kastpartijen, een praktisch kookeiland en de nodige toestellen. Een ingemaakt bureau hoek werd eveneens voorzien waarbij u geniet van zicht op de privatieve buitenruimte.
Het ruime zonneterras met groendak van ca 78 m² is een absolute troef. Hier kan u doorheen het jaar in alle privacy genieten van de zon in een rustige omgeving.
Het slaapgedeelte bevindt zich in de nok van de loft. Hier is er plaats voor de master bedroom alsook twee bijkamers. Verder is er nog de badkamer met hoog wellness gehalte, dressing en praktische berging.
Deze loft met atelier is de perfecte eigendom voor wie opzoek is naar een smaakvolle woonst met pote

Get in touch