Manor house for sale

5 bedrooms 252 square meters

Immoweb code : 10930829
Immoweb code : 10930829

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
252 square meters livable space
140 square meters of land

Description

Luxe gerenoveerde Herenwoning met Tuin te centrum Brugge

Genieten van authentieke charme in deze luxe gerenoveerde Herenwoning met tuin en fietsenberging.

Gunstig en rustig gelegen met goede bereikbaarheid, aan de groene gordel van de binnenstad, in de nabijheid van het station, restaurants, musea, artisanale bakkers, slagers, winkels, scholen,...

De inrichting en uiterst kwalitatief gebruikte materialen werden met veel smaak en oog voor detail afgewerkt.

Via de inkomhal met gastentoilet betreedt men op het gelijkvloers de gezellige lichtrijke leefruimte voorzien van eiken parket, hoog plafond en zicht op de charmante stadstuin.

Aansluitend de prachtige ruime open maatkeuken voorzien van alle toptoestellen, grote raampartijen, stalen deur en cosy eetplaats.

Op de eerste verdieping uw grote Masterslaapkamer en tweede ruime slaapkamer met ensuite een luxe badkamer bestaande uit een inloop regendouche, dubbele wastafel en ligbad.

Op de tweede verdieping een derde rijkelijke en vierde grote slaapkamer met ensuite een tweede luxueuze badkamer voorzien van inloop regendouche, dubbele wastafel en toilet

Op de bovenste verdieping een uiterst ruime bureel/hobby/slaapkamer met spectaculair zicht op de Brugse skyline en voorzieningen om, indien gewenst, een derde badkamer te installeren.

Deze perfect hoogstaand afgewerkte woning is tevens voorzien van een kelder, een praktische bijkeuken, fietsenberging, elektrische rolluiken en domotica.

Bijzonderheden:

*Rustige en gunstige ligging centrum Brugge....
Renovation obligation: unknown

Get in touch