Manor house for sale

275000€

5 bedrooms 213 square meters

Immoweb code : 11210846
Immoweb code : 11210846

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
213 square meters livable space
85 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning belichaamt modern comfort en duurzaamheid, en biedt u de perfecte combinatie van ruimte, stijl en groene technologie.

Met vijf slaapkamers is deze woning ideaal voor een groot gezin of voor wie graag gasten ontvangt. De hoge plafonds creëren een gevoel van luchtigheid en ruimte, terwijl de grote ramen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht, waardoor elke kamer uitnodigend en helder aanvoelt.

De ruime living met open keuken is het hart van de woning, waar gezellige momenten met familie en vrienden worden gedeeld. De moderne keuken is uitgerust met hoogwaardige toestellen en biedt veel werkruimte voor culinaire hoogstandjes.

Wat deze woning echt uniek maakt, zijn de 14zonnepanelen die op het dak zijn geïnstalleerd. Deze duurzame energiebron zorgt niet alleen voor lagere energierekeningen, maar draagt ook bij aan een groenere toekomst. U kunt genieten van comfortabel wonen en tegelijkertijd bijdragen aan het milieu.

Gelegen in het centrum van Harelbeke, heeft u alle voorzieningen binnen handbereik. Winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer liggen op loopafstand, waardoor u kunt genieten van het gemak van stedelijk leven zonder in te boeten aan rust en privacy.

Deze woning biedt u de mogelijkheid om uw droomhuis te creëren. Hoewel de basisstructuur al staat, dient de woning nog verder te worden afgewerkt volgens uw eigen smaak en voorkeuren. Met een beetje creativiteit en visie kunt u deze wo

Get in touch