Manor house for sale

1490000€

5 bedrooms 642 square meters

Immoweb code : 10773977
Immoweb code : 10773977

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
642 square meters livable space
11763 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit prachtige landhuis in Keerbergen is een droomwoning voor iedereen die op zoek is naar ruimte, comfort en een vleugje geschiedenis. Gelegen in een groene omgeving, biedt deze open bebouwing een oase van rust en privacy.

Het huis is gerenoveerd in 1965 en opnieuw verbouwd in 1995 en heeft sindsdien zijn charme behouden. Met een perceeloppervlakte van 11763 m² en een bewoonbare oppervlakte van 642 m², is er meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin om te genieten.

Het landhuis beschikt over vijf ruime slaapkamers, waardoor er voldoende plaats is voor iedereen.

De ruime tuin is perfect voor gezellige barbecues en tuinfeesten. Er is voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en voor huisdieren om vrij rond te rennen. Daarnaast is er ook een inpandige garage met plaats voor twee auto's, wat zorgt voor extra gemak en opslagruimte.

Het landhuis werd tot op heden gebruikt als restaurant en beschikt dus over een industriële keuken. Verder zijn er ook aparte sanitaire voorzieningen aanwezig op het gelijkvloers. Andere bestemmingen zijn mogelijk, zo kan het gebruikt worden als woning of kantoren.

Kortom, dit landhuis in Keerbergen is de perfecte woning voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, comfort en een prachtige omgeving. Met zijn vijf slaapkamers, grote tuin en garage, biedt het alle voorzieningen die nodig zijn voor een comfortabele en luxueuze levensstijl.

Voor een bezoek of een virtuele rondleiding, bezoek onze website: www.christiesrealestatebelgium.be of ww

Get in touch