Manor house for sale

674500€

3 bedrooms 186 square meters

Immoweb code : 11070852
Immoweb code : 11070852

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
186 square meters livable space
3900 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze hofstede met prachtig gerenoveerde woning, stallingen en paardenpiste wordt u exclusief te koop aangeboden door Access Estate.

Mogelijkheid tot het aankopen van achterliggende weilanden!

Omgeven door groen ligt deze prachtige eigendom op een uitgestrekt perceel van 3 900 m in een uiterst rustige omgeving in het landelijke Denderbelle in een verkeersarme straat maar toch dichtbij genoeg meerdere uitvalswegen naar Zele, Dendermonde, Lokeren evenals de E17.

De woning werd in 2019 tot in de puntjes gerenoveerd met hoogwaardige en kwalitatieve materialen en biedt op het gelijkvloers een omvangrijke en lichtrijke keuken dewelke volledig werd uitgerust met alle mogelijke apparaten evenals een grote gezellige living en een ruime aparte eetkamer.
De mooi gerestaureerde houten trap brengt u naar de eerste verdieping die 2 grote slaapkamers en een volledig uitgeruste en vernieuwde badkamer herbergt. Op de 2de verdieping bevindt zich de uitzonderlijk grote zolderverdieping dewelke desgewenst kan verbouwd worden tot extra slaapkamer, home office en/of speelkamer.

Naast meerdere uitgeruste stallingen en loodsen beschikt deze woning eveneens over een afgesloten paardenpiste.

Dit soort eigendommen komt maar zelden op de markt dus mis uw kans niet en maak uw afspraak met Sepp Van der Spek via [email protected] en/of 0499 21 71 39.



Get in touch