Country house for sale

410000€

5 bedrooms 318 square meters

Immoweb code : 10999899
Immoweb code : 10999899

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
318 square meters livable space
6170 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
*** VERKOCHT - BIEDINGSPROCEDURE AFGELOPEN ***
https://smartbid.be/login?id=0e4b85a6-fdcf-4fc0-a83b-81e394061d66

UITZONDERLIJK VASTGOED op een idyllische ligging in de Vlaamse Ardennen-Zwalmstreek. Deze statige woning, gelegen in Roborst, herbergt op het gelijkvloers een inkomhal, een ruime woonkamer, een keuken, een toilet en een prachtige zuidwest gerichte wintertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich een nachthal, een badkamer en drie grote, lichtrijke slaapkamers. De vast trap leidt naar de tweede verdieping waar er zich weerom een nachthal en nog twee slaapkamers bevinden. De woning is volledig onderkelderd.
Buiten bevinden zich een bijgebouw en een tot de fantasie sprekende duiventoren. Het bijgebouw kan misschien een andere functie krijgen zoals bvb. B&B, kantoor, garage,... Daarvoor dient er overlegd te worden met de omgevingsambtenaar van de gemeente Zwalm omdat het pand zich in een beschermd dorpsgezicht bevindt.
Rondom ligt een grote tuin met enkele indrukwekkende bomen. De oppervlakte van het hele perceel bedraagt 6170m². Op het gewestplan is het perceel ingekleurd als agrarisch gebied, wat garant staat voor een rustige groene omgeving. Bovendien maakt de woning ook deel uit van een beschermd dorpsgezicht. Het idyllische karakter van het dorp en van de woning dienen bijgevolg behouden te blijven.
Deze woning dient hoe dan ook helemaal gerenoveerd te worden en zal een kolfje naar de hand zijn van eenieder die oog voor detail heeft en het historische waarde

Get in touch