Mansion for sale

645000€

7 bedrooms 310 square meters

Immoweb code : 11206848
Immoweb code : 11206848

Overview

7 bedrooms
1 bathroom
310 square meters livable space
130 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
-- Bezoekmoment enkel op afspraak --

Welkom in dit prachtige herenhuis, gelegen op een iconische locatie, waar authenticiteit en ruimtelijk wonen samenkomen. Vanaf het moment dat u de woning betreedt, wordt u ondergedompeld in een oase van tijdloze charme en verfijning.

Deze eeuweling is gelegen in het kloppende hart van Aalst, tussen alle winkels, restaurants, en scholen. Het openbaar vervoer is op enkele stappen verwijderd, tevens ook de mogelijkheid tot overname huur van een overdekte parkeerplaats iets verderop.

De ruime entree leidt naar een naadloze integratie van alle leefruimtes, perfect voor zowel intieme avonden als het ontvangen van gasten. De achterbouw - met compleet uitgeruste keuken - dateert van 1999 en heeft hoge raampartijen met zicht op de fijne zuidgerichte stadstuin. Geniet van overvloedig natuurlijk licht dat door de grote ramen stroomt.

Op de bovenverdiepingen treffen we in totaal 6 kamers, waarvan de bovenste met mezzanine en doucheruimte, deze kan dus perfect als studio gebruikt worden. De badkamer is rijkelijk uitgerust in natuursteen. Tot slot nog 2 aparte toiletten en handige kelders ter stockage.

Deze unieke eigendom werd reeds compleet verbouwd in 2000, sindsdien is deze steeds goed onderhouden en altijd met oog voor kwaliteit, getuige ook het vele maatwerk en de keuze van materialen.

Wil u deze unieke propositie niet aan zich laten voorbijgaan, maak dan een afspraak op onze bezoekdag, via 053 / 89 99 66 of via [email protected]

Get in touch