Mansion for sale

374000€

3 bedrooms 193 square meters

Immoweb code : 11254278
Immoweb code : 11254278

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
193 square meters livable space
63 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Openhuizendag 27/04 van 17.00u tot 18.00u
Instapklaar herenhuis (193 m2) met 3 slaapkamers en terras te koop!

Ligging: In de Oudesteenweg vinden we dit uniek en eclectisch herenhuis, gelegen op een steenworp afstand van het populaire Park Spoor Noord, het centrum van Antwerpen, belangrijke invalswegen, openbaar vervoer, winkels en scholen.

Indeling: Achter deze prachtige authentieke voorgevel van 1900 vinden we een gemoderniseerde woning voorzien van alle genot. We betreden de woning via een ruime inkomhal die toegang geeft tot een gastentoilet, bureau ruimte en opbergruimtes voor fietsen en spullen.

Via een authentieke houten trap komen we op de eerste verdieping waar er zich een moderne leefruimte bevindt met aangrenzend de volledig geïnstalleerde keuken voorzien van alle gewenste toestellen en opbergruimte. Via een klein tussentrapje kom je in de iets lager gelegen woonkamer met veel natuurlijke lichtinval die toegang geeft tot het gezellige balkon aan de voorzijde. De woonkamer is momenteel voorzien van een hoger gelegen mezzanine, die indien gewenst ook gemakkelijk verwijderd kan worden. Verder vinden we nog de badkamer, compleet met inloopdouche, toilet en wastafel.

Op de tweede verdieping vinden we 1 ruime slaapkamer alsook de ruime badkamer, compleet met inloopdouche, toilet en wastafel. Op de derde verdieping zijn er nog 2 slaapkamers. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.

Get in touch