Mansion for sale

970000€

6 bedrooms 327 square meters

Immoweb code : 11305549
Immoweb code : 11305549

Overview

6 bedrooms
2 bathrooms
327 square meters livable space
221 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In het bruisende Pulhof, bevindt zich een prachtig gerenoveerd herenhuis gebouwd tussen 1919 en 1930. Deze statige woning straalt karakter en klasse uit, en is de perfecte mix van historische charme en modern comfort.

Het herenhuis bestaat uit drie verdiepingen en heeft een leuke tuin, waar je heerlijk kunt genieten van de namiddagzon. De gevel van het herenhuis is onlangs gerenoveerd en straalt weer in al zijn glorie. De binnenkant van de woning is volledig gemoderniseerd en voorzien van alle hedendaags comfort.

De ligging van het herenhuis is ideaal. Gelegen in één van de mooiste straten van Berchem, maar toch op loopafstand van winkels, restaurants en openbaar vervoer. Bovendien bevindt het herenhuis zich op slechts enkele minuten van het bruisende centrum van Antwerpen, waardoor je alle voordelen van de stad binnen handbereik hebt.

Dit herenhuis is de perfecte woning voor wie op zoek is naar een combinatie van historische charme en modern comfort, en wil wonen in een levendige en heerlijke buurt.

Get in touch