Mansion for sale

424000€

4 bedrooms 208 square meters

Immoweb code : 11254275
Immoweb code : 11254275

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
208 square meters livable space
93 square meters of land

Description

Mansion

Sorry, there is no English translation. Prachtig authentiek herenhuis met 4 slaapkamers en terras te koop in Borgerhout

De Goedendagstraat is ideaal gelegen in het bruisend hart van Borgerhout, met alle winkels, restaurants en openbaar vervoer op loopafstand. De uitvalswegen zijn per auto snel te bereiken. Voor de cultuur kun je naar de Roma of Rataplan; voor de natuur naar het gezellige Rivierenhof of Park Spoor Noord.

Deze charmante herenwoning dateert uit 1910 en heeft alle karaktereigenschappen van toen. De woning heeft een prachtige inkomhal met moulures die toegang geeft tot alle andere ruimtes.

De ruime leef- en eetruimte geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen en voelt daardoor heel ruimtelijk aan. Door de mooie visgraat parket voelt deze woning erg gezellig en huiselijk aan. De keuken kijkt uit op een compact terras dat een oppervlakte heeft van circa 11 m². Door de ligging op het Zuiden kan u heel de middag genieten van de zon.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, een (linnen)kamer met aansluitend de badkamer met losstaand ligbad, wastafel en toilet.

Op de tweede verdieping ligt nog een ruime slaapkamer die momenteel in gebruik is als werkkamer/atelier. Naast deze werkkamer bevindt zich nog een kleine kamer.

De woning is volledig onderkelderd.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch