Mansion for sale

390000€

326 square meters

Immoweb code : 11249079
Immoweb code : 11249079

Overview

1 bathroom
326 square meters livable space
167 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit prachtige herenhuis is gelegen in het historische centrum van Brugge en biedt een unieke combinatie van ruimte en authentieke charme. Met een perceeloppervlakte van 167 m² en een bewoonbare oppervlakte van 326 m², is dit huis perfect voor wie op zoek is naar een ruime woning met karakter. De centrale ligging van dit herenhuis is een bovendien een groot voordeel. Met tal van winkels, restaurants en bezienswaardigheden in de buurt, bent u altijd dicht bij alles wat Brugge te bieden heeft. Bovendien zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer.

Het herenhuis is verdeeld over verschillende verdiepingen en beschikt op het gelijkvloers over een voorkamer, berging, toilet, keuken dubbele leefruimte die toegang biedt tot de leuke stadstuin. De verdiepingen bieden plaats aan enkele kamers en houden bovendien voldoende mogelijkheden in om verder rationeel in te richten.

Kortom, dit herenhuis in Brugge is een droomwoning voor wie op zoek is naar ruimte, comfort en authenticiteit. Met een prachtige tuin, een centrale ligging en tal van authentieke details, is dit huis een echte parel. Deze woning wordt aangeboden via Covast. Aarzel niet en plan spoedig een bezoek aan deze prachtige woning.

Get in touch