Mansion for sale

1095000€

4 bedrooms 375 square meters

Immoweb code : 11319768
Immoweb code : 11319768

Overview

4 bedrooms
375 square meters livable space
268 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze karaktervolle woning, gunstig gelegen aan de Predikherenrei te Brugge, biedt een unieke combinatie van historische charme en moderne gemakken.
De woning bevindt zich vlakbij de Grote Markt, de vele winkels , horecazaken, en de "Brugse reien" voor de meest gezellige wandelingen.
Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd in een inkomhal die leidt naar een gezellige bibliotheek.
Verder bevindt er zich tevens de volledig uitgeruste keuken, met aangrenzend een charmante veranda, ideaal voor het genieten van ontbijt in de ochtendzon of het ontvangen van gasten voor een diner.
Het gelijkvloers herbergt ook een royaal atelier, dat veelzijdig kan worden gebruikt als werkruimte of hobbykamer, afhankelijk van uw behoeften.
De eerste verdieping biedt twee comfortabele slaapkamers, elk met een eigen karakter en voldoende ruimte voor ontspanning. Een stijlvolle dressing biedt opbergmogelijkheden voor kleding en accessoires, terwijl een badkamer met zowel een bad als een douche zorgt voor optimaal comfort. De ruime garage biedt handige parkeergelegenheid en extra opslagruimte voor fietsen en tuinbenodigdheden.
Daarnaast beschikt de woning over een ruime en gezellige loft met een aparte ingang.
Buiten kunt u genieten van een terras en een aangelegde tuin, ideaal voor ontspannen momenten in de buitenlucht.

Deze woning biedt een unieke kans om te genieten van het authentieke Brugge, met zijn pittoreske straatjes, bruisende cultuur en rijke geschiedenis. Een ideale thuisbasis v

Get in touch