Mansion for sale

349000€

3 bedrooms

Immoweb code : 11346595
Immoweb code : 11346595

Overview

3 bedrooms
1 bathroom

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Charmant herenhuis, gelegen in het centrum van Essen, met oa polyvalente ruimte, lichte leefruimte, zonneterras, ingerichte keuken, 3 slaapkamers, 1 badkamer en carport op een zuidgericht perceel van ca. 157m².
Centraal gelegen nabij scholen, winkels, openbaar vervoer enz. Karaktervolle gevel. Polyvalente ruimte. Zuid georiënteerd. Carport. Dubbele beglazing. Nieuw dak van 2019.

Gelijkvloers:
Atelierruimte met polyvalente ruimte, gastentoilet, voorzieningen voor wasmachine en droogkast. Vestiaireruimte en traphal naar de tussenverdieping waar zich een ingerichte badkamer met dubbele lavabo, ligbad met douchescherm en toilet bevindt.

Eerste verdieping:
Via een houten trap bereikt u de eerste verdieping waar zich de leefruimte bevindt, onderverdeeld in een zit-en eetgedeelte, met aansluitend veranda waardoor er een groter natuurlijke lichtinval verzekerd is in deze ruimte. Vanuit de veranda heeft u toegang tot een open en zonnig terras. Verder is er op deze verdieping nog een ingerichte keuken met voorziening voor vaatwasmachine, elektrisch fornuis en koelkast.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping zijn nog 2 ruime slaapkamers.

Zolder:
Via een vaste trap bereikt men de zolder waar zich een 3de slaapkamer bevindt.

Tuin:
Aangelegd zonnig terras met rechtstreekse toegang tot carport (toegankelijk via servitudewegenis achteraan).

Kelder:
Droge, ruime kelder.

Get in touch