Mansion for sale

1495000€

5 bedrooms 560 square meters

Immoweb code : 11149698
Immoweb code : 11149698

Overview

5 bedrooms
5 bathrooms
560 square meters livable space
170 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Stap binnen in deze prachtige uitstalling van elegantie en historische pracht, op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Gent. Dit majestueuze herenhuis van 560 vierkante meter verweeft naadloos tijdloze schoonheid met moderne luxe, met 5 weelderige slaapkamers, 5 badkamers en parkeergelegenheid.

Bij het openen van de indrukwekkende voordeur, wordt u verwelkomd in een wereld van klassieke pracht, waar elk detail van het huis doordrenkt is met authentieke charme, van zorgvuldig bewaarde zwarte marmeren accenten tot verfijnde plafondornamenten. De majestueuze trappenhal is een waar kunstwerk op zichzelf.

De mozaïekstenen vloer draagt bij aan het artistieke erfgoed van de woning, terwijl de houten vloeren een tijdloze elegantie toevoegen aan de ruimtes. Natuurlijk licht overspoelt het huis, waardoor een warme en uitnodigende ambiance ontstaat.

Het hart van dit huis is de prachtig aangelegde stadstuin, een oase van rust en groen te midden van de stadse drukte.

Het gelijkvloers is slim omgebouwd tot een aparte studio, ideaal voor verhuur via Airbnb. Met een indrukwekkende bezettingsgraad van meer dan 80% biedt dit een aantrekkelijke mogelijkheid voor passief inkomen, terwijl u toch uw eigen privéruimte op de bovenverdiepingen behoudt.

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van een stukje geschiedenis op deze unieke locatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een exclusieve bezichtiging en ervaar de grootsheid zelf.

Get in touch