Mansion for sale

985000€

6 bedrooms 380 square meters

Immoweb code : 11357898
Immoweb code : 11357898

Overview

6 bedrooms
1 bathroom
380 square meters livable space
640 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Maak kennis met deze exclusief afgewerkte herenwoning, gelegen tussen centrum Kortrijk en Heule.
Dit uniek pareltje werd helemaal gerenoveerd met behoud van de authentieke elementen die zorgen voor charme en het karakter van deze woning. De majestueuze inkomhal, met opvallende zwart-wit tegelvloer en prachtig afgewerkte trap doet u meteen versteld staan wanneer u de herenwoning binnenstapt! De dubbele inkomdeur leidt u van de knusse voorplaats naar de eetruimte. De parketvloeren, ingewerkte glasramen en de kroonlusters zorgen voor een bijzondere meerwaarde. Het is er gezellig vertoeven in de zithoek met grote ramen, open haard en zicht op de mooie binnentuin met groot zonnig terras. De benedenverdieping beschikt over een eerste bureau/praktijkruimte met keramische motieftegel en kastwand.
Er is een volledig uitgeruste leefkeuken met zicht op de siervijver. Daarbij is een praktische wasplaats en een ruime, droge kelder.
Op het 1ste verdiep bevinden zich 4 ruime (slaap)kamers met parketvloer, waarvan één kamer wordt gebruikt als extra bureel en dressing. De praktische ingerichte badkamer biedt u het comfort voor douche, ligbad en dubbele lavabo en een 2de toilet. Op het 2de verdiep bevinden zich eveneens 3 afgewerkte slaapkamers en een ruime zolder die volledig geïsoleerd is. Naast de 16 zonnepanelen heeft deze statige herenwoning nog een extra grote troef: een aanpalend bijgebouw voor atelier/praktijkruimte van 400m². Dit is een richtprijs, maak een afspraak op 0475 441913

Get in touch