Mansion for sale

1185000€

7 bedrooms 475 square meters

Immoweb code : 11118951
Immoweb code : 11118951

Overview

7 bedrooms
3 bathrooms
475 square meters livable space
1392 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning bezichtigen is werkelijk een unieke ervaring. Bij het binnenkomen is de toon meteen gezet door de prachtige inkomhal, voorzien van een stijlvolle travertinvloer. Deze hal leidt je naar de ruime L-vormige woonkamer, waar een royale eetruimte, een gezellige leeshoek en een tv-hoek harmonieus samenkomen. Beide hoekruimtes zijn uitgerust met een cassettehaard, die tijdens de wintermaanden steeds voor een gezellige sfeer zorgen.

Centraal, met een fraai uitzicht op de tuin, bevindt zich een zeer ruime keuken, voorzien van alle nodige apparatuur. De woning ademt een verfijnde sfeer uit, met onder andere twee rustieke houten trappen die naar de bovenverdiepingen leiden. Er zijn 7 slaapkamers aanwezig, alsook 3 badkamers, 7 toiletten, een bureau, een wasruimte, een volledig geïnstalleerde tweede bijkeuken (handig wanneer er cateraar wordt ingeschakeld voor speciale gelegenheden), een dressing, diverse bergingen en 2 zolders.

Buiten wordt men begroet door een prachtige tuin, omgeven door groen. Diverse bomen, struiken en kleurrijke bloemen dragen bij aan de serene sfeer. Links en rechts zorgen twee glorieuze visvijvers voor de nodige diepte en visuele pracht.

Op het ruime terras van 90m² is het genieten van de groene omgeving, rust en privacy. Bovendien is er boven nog een dakterras, dat verbonden is met de master bedroom en zijn badkamer, waardoor je ook daar kunt genieten van het buitenleven.

Tot slot is de woning volledig onderkelderd. Parkeren kan makkelijk en snel

Get in touch