Mansion for sale

349000€

4 bedrooms 146 square meters

Immoweb code : 11301696
Immoweb code : 11301696

Overview

4 bedrooms
146 square meters livable space
138 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Stijlvol Herenhuis in Lokeren

Dit karaktervolle herenhuis, gelegen in een rustige straat, biedt de ideale combinatie van rustig wonen en de levendigheid van het centrum van Lokeren binnen handbereik.

Op de begane grond vind je een ruime woonkamer, ideaal voor gezellige avonden. Verder is er een moderne, volledig uitgeruste keuken met voldoende eetruimte voor het hele gezin. Naast de keuken bevindt zich een moderne badkamer met douche en enkele lavabo, evenals een aparte wasruimte voor extra gemak.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee comfortabele slaapkamers en een tweede badkamer voorzien van een douche, toilet en enkele lavabo.

De tweede verdieping biedt nog twee slaapkamers, waarvan één met een handige mezzanine die ideaal is als extra slaapruimte of studeerplek.

Buiten kun je genieten van een zonnige tuin van 44 vierkante meter op het zuidoosten, een echte oase van rust in de stad. Met de nabijheid van verschillende scholen, winkels en andere voorzieningen, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor comfortabel en gemakkelijk wonen.

Mis deze unieke kans niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.
We helpen je graag verder!

Get in touch