Mansion for sale

849000€

5 bedrooms 285 square meters

Immoweb code : 11395196
Immoweb code : 11395196

Overview

5 bedrooms
285 square meters livable space
467 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit te renoveren herenhuis in Sint-Amandsberg is een unieke kans voor wie op zoek is naar een ruime woning met karakter. Het bouwjaar van 1910 geeft de woning een charmante uitstraling.

Met maar liefst 5 slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor een groot gezin of voor wie graag gasten ontvangt. De bewoonbare oppervlakte van 285m² en zorgt dus voor een zee aan ruimte. Op het perceeloppervlakte van 467m² is er nog een bijgebouw terug te vinden en achteraan een mooie tuin.

Het herenhuis is gelegen in de gezellige buurt van Sint-Amandsberg, met alle voorzieningen op loopafstand. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal in de buurt, waardoor het een ideale locatie is voor wie graag dicht bij de stad wil wonen, maar toch in een rustige omgeving.

De combinatie van historische charme en een eventuele mogelijkheid tot opdeling maakt dit herenhuis tot een unieke vondst. Met zijn ruime kamers en hoge plafonds is het een woning met karakter en heel wat potentieel. Op zoek naar een renovatieproject ? interesse ? mail me gerust op [email protected]

Get in touch