Mansion for sale

249000€

2 bedrooms 153 square meters

Immoweb code : 11342722
Immoweb code : 11342722

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
153 square meters livable space

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit prachtige herenhuis vind je terug in Sint-Truiden, op wandelafstand van het centrum. Dit statige pand heeft 2 slaapkamers, een extra zolderruimte en beschikt zo over een bewoonbare oppervlakte van 153 m². De woning beschikt over EPC label C.

Bij binnenkomst in het herenhuis valt meteen de ruime en lichte woonkamer op, met grote raampartijen die zorgen voor voldoende lichtinval. De keuken is voorzien van alle moderne gemakken en heeft een gezellige eethoek. De ruime slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping en bieden voldoende ruimte voor een comfortabele nachtrust. De vernieuwde badkamer is voorzien van een douche en 2 lavabo's.

Een extra troef aan de woning, is het dakterras op de eerste verdieping, met een perfecte oriëntatie op het zuidoosten. Hier kunt u heerlijk genieten van de zon en is er voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

Dit herenhuis is ideaal gelegen in Sint-Truiden, met alle voorzieningen op korte afstand. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal binnen handbereik. Bovendien is de omgeving perfect voor liefhebbers van natuur en wandelen.

Kortom, dit herenhuis in Sint-Truiden biedt alles wat u zoekt in een comfortabele en sfeervolle woning. Met een ruime leefruimte, 2 slaapkamers en een energielabel C is dit een ideale plek om te wonen.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC verslag

Spreekt dit prachtige herenhuis jouw aan? Plan dan vandaag nog je bezoek in via info@domovastgoed of via 011 96 49 96

Get in touch