Mansion for sale

750000€

3 bedrooms

Immoweb code : 11397033
Immoweb code : 11397033

Overview

3 bedrooms
1 bathroom

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Gelegen op de Wilfordkaai bevindt deze statige herenwoning zich centraal in de driehoek Gent-Antwerpen-Brussel. Het burgerhuis werd in 1926 in eclectische stijl gebouwd en eind 20e eeuw grondig gerenoveerd. Tussen 2018 en 2024 werden er enkele opfrissingswerken uitgevoerd. Het pand beschikt over een zeer goede epc-waarde: B.

Op het gelijkvloers bevinden zich een hal met een ingemaakte kast en lavabo, een gastentoilet en wasruimte. Als grote troef bevindt er zich aan de straatkant een grote ruimte die mogelijks plaats kan bieden aan een vrij beroep met een extra berging. Aan de achterzijde van de woning zijn er tevens een stadstuin aangelegd met tegels en hout en een garage.

Op de eerste verdieping bevinden zich een badkamer met ligbad, dubbele lavabo en toilet. Ook vindt u daar de ingerichte keuken (vernieuwd in 2023), de eetplaats en het salon met zicht op de Schelde.

Op de tweede verdieping bevindt zich de master bedroom, eveneens met zicht op het water.

Op de derde verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers waarvan één met als extraatje een mezzanine, alsook een derde kamer die kan worden ingericht als dressing.

Als troeven heeft het pand een unieke ligging aan het water en de scheldedijken, maar toch in het centrum van Temse, op wandelafstand van openbaar vervoer, scholen, winkels en horeca. De woning is volledig onderkelderd en heeft overal dubbel glas.

Dankzij de uitstekende bereikbaarheid is het een ideaal pand om werk en woonst te combineren.

Get in touch