Mansion for sale

789000€

3 bedrooms 420 square meters

Immoweb code : 11150769
Immoweb code : 11150769

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
420 square meters livable space
150 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit herenhuis is zeer uniek gelegen aan het 'kasteeltje', pal in het centrum van Turnhout.

De ruime inkomhal met marmeren vloer geeft toegang tot een bureel/vestiaire en staat ook rechtstreeks in verbinding met de twee inpandige garages. Deze gelijkvloerse verdieping biedt ruimschoots de mogelijkheid om gedeeltelijk als praktijk- of kantoorruimte dienst te doen.
De woonkamer, de keuken en het grote terras zijn gesitueerd op de eerste verdieping. De keuken is praktisch ingericht en voorzien van alle toestellen. Aansluitend is er de ruime woonkamer met enerzijds prachtig zicht op het kasteel van de Hertogen van Brabant en anderzijds toegang tot het gunstig georiënteerd terras in natuursteen.
Op deze verdieping bevinden zich een bergruimte (met aansluiting voor wasmachine e.d.), een linnenkamer met ingebouwde kasten en de masterbedroom met dressing en badkamer. Deze masterbedroom is erg ruim en kan probleemloos omgevormd worden tot 2 aparte kamers.
Op deze verdieping zijn er bijkomend 2 ruime slaapkamers, een toilet en een volledig ingerichte badkamer. Ook het tweede terras bevindt zich hier.

Bekijk zeker onze website www.hillewaere-vastgoed.be voor meer info!

Get in touch