Mixed use building commercial for sale

399900€

200 square meters

Immoweb code : 11336411
Immoweb code : 11336411

Overview

4 bathrooms
200 square meters livable space
85 square meters of land
Floor : 0

Description

COMMERCIAL BUILDING + 4 STUDIOS

Sorry, there is no English translation. Handelspand + 4 studio's - Rendement 10%!!!

Mis deze buitengewone kans in het hart van Antwerpen niet: een handelspand met 4 studio's, met een indrukwekkend rendement van 10%!
Dit eigendom, gelegen in het bruisende centrum van Antwerpen, geniet van een uiterst gunstige ligging, dicht bij tal van winkels en het openbaar vervoer. Hoewel oorspronkelijk bekend als een handelshuis met woonst, is het pand opgedeeld in afzonderlijke eenheden. Alle units zijn momenteel verhuurd, wat resulteert in een indrukwekkende maandelijkse huur van 3500 euro. Bovendien wordt de waarde van de locatie versterkt door de geplande realisatie van een toekomstig metrostation, de Halte Drink.

De grootste troeven van dit pand zijn onder meer het opmerkelijke rendement van 10%, de voortreffelijke locatie, de volledige verhuur en de veelbelovende ontwikkeling van het metrostation.

De indeling van het pand is als volgt:

Op het gelijkvloers: een ruime handelsruimte met keuken, een vergund terras en een gang.
Op de tussenverdieping: een studio van 20m².
Op de eerste verdieping: een studio van 35m².
Op de tweede verdieping: een studio van 35m².
Op de derde verdieping: een studio van 35m².

Voor meer gedetailleerde informatie en om uw interesse te tonen, neem contact op met Area Partners via [email protected] of bel 03/284.60.60. Mis deze kans niet en boek vandaag nog uw afspraak!

Get in touch