Mixed use building commercial for sale

498000€

221 square meters

Immoweb code : 10980253
Immoweb code : 10980253

Overview

221 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit veelzijdige pand in het hart van Runkst, Hasselt, biedt een unieke kans voor investeerders of ondernemers. Met een ruime handelszaak op de gelijkvloerse verdieping en een smaakvolle duplexwoning op de eerste en tweede verdieping, biedt dit gebouw talloze mogelijkheden.

De commerciële ruimte op de begane grond geniet van een prominente ligging met uitstekende zichtbaarheid, ideaal voor verschillende soorten bedrijven of detailhandel. De bovenliggende duplex omvat een eigentijds ontworpen leefruimte, keuken, 3 slaapkamers en badkamer, wat een perfecte kans biedt voor een comfortabele woonervaring in het bruisende stadscentrum. Dankzij de centrale locatie profiteert dit pand van de nabijheid van winkels, openbaar vervoer en diverse voorzieningen. Het vormt een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar een combinatie van wonen en zakendoen in een levendige omgeving.

De parking naast het gebouw kan mogelijk nog bebouwd worden. Dit uiteraard mits een stedenbouwkundige vergunning.

Mis deze unieke kans niet om dit eigendom met twee gezichten te verwerven - een veelbelovende investering met een uitzonderlijke ligging in Hasselt.

Get in touch