Mixed-use building for sale

235000€

110 square meters

Immoweb code : 11343012
Immoweb code : 11343012

Overview

1 bathroom
110 square meters livable space

Description

Woning

Sorry, there is no English translation. Ken je de mobiscore nog? Deze lichte bel-etage met z’n grote, inpandige garage scoort de volle 9,4/10!

Je komt het huis binnen in de betegelde inkomhal, met rechts toegang tot het magazijn van 25 m² groot, op een onderhoudsvriendelijke betonvloer. De kelderdeur bevindt zich onder de trap, goed voor nog eens 20 m² bergruimte!

Achteraan heb je de ietwat verouderde, maar functionele betegelde badkamer, met een ligbad, wc, een groot dubbel lavabomeubel met heel wat kasten én aansluiting voor je wasmachine en droogkast. De koepel laat veel licht binnen en zorgt ervoor dat het hier ook steeds goed verlucht is.
Via de trap, met originele trapleuning, ga je naar de eerste verdieping, waarbijje op de tussenverdieping het gezellige dakterras passeert: een fijne buitenruimte van 7 m² op een houten terrasvloer.
Op de eerste verdieping heb je de vooraan de leefruimte op laminaat, met de betegelde keuken erachter. Die is met z’n 11 m² ruim en functioneel, met een gasvuur, dampkap, spoelbak, oven, koelkast en heel wat kastruimte.
Op de tweede verdieping heb je twee slaapkamers op laminaat: eentje vooraan, met een kamerbreed raam en eentje achteraan. Je hebt hier op de tweede tussenverdieping ook nog een tweede toilet.

EPC label E: Renovatieplicht
Meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12590/

Get in touch