Mixed-use building for sale

850000€

313 square meters

Immoweb code : 11301023
Immoweb code : 11301023

Overview

2 bathrooms
313 square meters livable space
4200 square meters of land

Description

Mixed use

Sorry, there is no English translation. Unieke woning met kantoor en bedrijfshal.

Bedrijfspand: 945m²
Deze industriële hal, die bestaat uit twee delen met in totaal vier sectionaalpoorten. De buitenverlichting zorgt voor een goed verlichte omgeving. Lichtkoepels laten natuurlijk licht binnenstromen, waardoor een werkomgeving ontstaat die de productiviteit bevordert. Een kenmerk van dit pand is de aanwezigheid van zonnepanelen met een opbrengst van 11,5 KWh piek. Dit pand is een solide basis voor groei en ontwikkeling van uw bedrijf.

Kantoorruimte: 100m²
Eenmaal binnen in de kantoorruimte, wordt u begroet door een professionele omgeving, verdeeld in drie afzonderlijke kantoren die ideaal zijn voor individueel werk, onthaal en teamvergaderingen. De aanwezigheid van een inkomhal, toilet en kitchenette zijn daar voor een efficiënte werkomgeving. Niet te vergeten zijn de parkeerplaatsen aan de voorzijde om klanten te ontvangen.

Conciërge Woning: 313m²
Voor het bedrijfspand en de kantoorruimte bevindt zich de woning. Met drie slaapkamers, een garage en een onderhouden tuin met overkapping, is deze woning perfect voor een praktische en comfortabele leefomgeving. De aparte inkomhal waarborgt privacy tussen het woongedeelte en het bedrijfsgedeelte.

Bijzonderheden
- Geavanceerd alarm systeem
- 4 Sectionaalpoorten
- 2 Privé garages
- Zonnepanelen
- Volledig omheind
- Screens

Voor meer informatie, kijk snel op www.h

Get in touch