Mixed-use building offices for sale

595000€

468 square meters

Immoweb code : 11280773
Immoweb code : 11280773

Overview

3 bathrooms
468 square meters livable space
398 square meters of land
Floor : 0

Description

Woning

Sorry, there is no English translation. Monumentale herenwoning met mogelijkheid tot 8 slaapkamers, 3 badkamers, ruime garage en een grote tuin in Turnhout centrum.
De inkomhal - mét grote dressing en een gastentoilet - mag je gerust monumentaal noemen, met z’n authentieke houten trap, originele tegelvloer en ramen, hoge plafonds en hoge dubbele deuren die naar de lichte woonkamer leiden, met een grote eetkamer erachter. Daarnaast heb je de volledig geïnstalleerde keuken met heel wat kasruimte. Onder de grote lichtkoepel zet je met gemak een grote eettafel, met zicht op de tuin.
Die tuin is enorm, met bomen omzoomd en met grasperken die worden afgewisseld met kasseien. Achteraan kan je je fietsen kwijt in de garage, en is er een afvalberging, net als een poortje naar de servitudeweg.
Op de eerste verdieping heb je een enorme hal met twee slaapkamers. De kamer achteraan kijkt uit op het terras. Daarnaast heb je nog een aparte dressing, en een moderne, betegelde badkamer, met een douche met stoomfunctie, bad, toilet en een strak lavabomeubel. Op de tweede verdieping heb je ook weer een mooie hal met nog eens drie slaapkamers en twee badkamers. De kamer achteraan heeft bovendien een enorme ingemaakte kastenwand en kijkt uit op de prachtige groene tuin. Beide badkamers beschikken over een dubbele lavabo en douche. Hiernaast is nog een polyvalente ruimte die gebruikt wordt als wasruimte. Op de derde en bovenste verdieping vind je nog een ruime zolder.
Voor meer

Get in touch