Mixed-use building for sale

739000€

3 bedrooms 223 square meters

Immoweb code : 11325018
Immoweb code : 11325018

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
223 square meters livable space
722 square meters of land

Description

Handelsgelijksvloers

Sorry, there is no English translation. Gerenoveerd handelspand met gegarandeerde inkomsten (7,5% rendement) vlakbij Boekenbergpark. Deze crèche op een toplocatie in Deurne is prima investering met een eigenaar die nog zeker 14 jaar wil huren. Bovendien heb je hier geen algemene kosten én betaalt de huurder zelf alle bijkomende kosten zoals verzekering en onroerende voorheffing.
Op de oprit kunnen er enkele auto’s staan en ook op de overdekte parking is er plaats voor 1 à 2 wagens en plaats voor 4 fietsen.
Je hebt hier momenteel een verzorgde inkomhal en een apart gastentoilet met lavabo. Daarachter zie je door de gigantische glazen wanden al meteen hoe groot en licht het hier is, in de aanpalende ruimte van maar liefst 130 m². Deruimte is via glazen panelen opgedeeld in verschillende stukken en de grote glazen wand achteraan geeft een mooi zicht op een andere grote troef hier: de enorme tuin. Die werd in 2021 volledig gerenoveerd en heeft een groot terras, een giga middenstuk van gras en overdekte stukjes hier en daar, met een grote boom achteraan en toegang tot het magazijn/de parking ernaast.
Vooraan rechts heb je nog 2 ruimtes van 19 m² en 25 m². De grote keuken in L-vorm is volledig uitgerust en geeft toegang tot een bergruimte achteraan.
De andere bergruimte werd omgevormd tot kleutertoiletje, met twee gewone toiletten er naast. Je hebt hier ook nog een badkamer met een douche.
P score: B - G score: A
voor meer info: https://www.immovasta.be/pan

Get in touch