Mixed-use building for sale

495000€

2 bedrooms 268 square meters

Immoweb code : 11337065
Immoweb code : 11337065

Overview

2 bedrooms
268 square meters livable space
184 square meters of land

Description

Commercial

Sorry, there is no English translation. Opbrengsteigendom bestaande uit commercieel gelijkvloers met mogelijkheden en ruim appartement voorzien van twee slaapkamers op toplocatie te Edegem!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Edegem, centraal, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Gelijkvloers: commercieel gelijkvloers met mogelijkheden, sanitaire voorziening, kitchenette. Appartement: Inkomhal, leefruimte, keuken, masterbedroom, gastenkamer, badkamer, toilet.

Omschrijving: Opbrengsteigendom bestaande uit een ruim commercieel gelijkvloers met mogelijkheden. Het pand wordt momenteel verhuurd als boekenwinkel maar biedt tal van mogelijkheden voor zelfstandige activiteiten. De opzeg werd reeds gedaan. Het appartement is nog steeds verhuurd. We betreden het appartement via de inkomhal die toegang biedt tot de ruime en lichtrijke leefruimte. Aansluitend de quasi-volledig geïnstalleerde keuken. Het slaapgedeelte voorziet in een ruime masterbedroom en gastenkamer en de vernieuwde badkamer is voorzien van inloopdouche.

Kortom: Opbrengsteigendom bestaande uit commercieel gelijkvoers met mogelijkheden en verhuurd appartement op toplocatie te Edegem.

Bijzonderheden:
- opbrengsteigendom
- commercieel gelijkvloers
- dubbele beglazing
- geïsoleerd dak
- EK-conform Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GR

Get in touch