Mixed-use building for sale

895000€

561 square meters

Immoweb code : 11159690
Immoweb code : 11159690

Overview

561 square meters livable space
264 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In hartje historische Gent, slechts een steenworp verwijderd van de Vrijdagmarkt, pronkt dit majestueuze herenhuis uit de 18e eeuw, dat wacht op restauratie om zijn oorspronkelijke pracht en glorie te herstellen. Gelegen in de Kuip, straalt dit royaal pand een grandioze aanwezigheid uit, doordrenkt met een rijke geschiedenis en historische waarde.

Te midden van de levendige stad biedt dit elegante erfgoed een oase van rust en overvloedige ruimte, wat talloze mogelijkheden biedt voor verdere ontwikkeling. Met indrukwekkende plafonds voorzien van sierlijke moluren, authentieke elementen en verfijnde parketvloeren, getuigt dit pand van onmiskenbaar karakter.

Het statige herenhuis domineert de straat met zijn imposante gevelbreedte van 12 meter en strekt zich uit over vier bouwlagen, elk met een gemiddelde bewoonbare oppervlakte van 140m2. De mogelijkheden voor herinrichting zijn legio: creëer een prachtige praktijkruimte op het gelijkvloers en benut de eerste en tweede verdieping als stijlvolle woonruimte, of verdeel het pand volledig in vier hedendaagse en luxueuze appartementen waarvan 3 met 3 slaapkamers en 2 badkamers. De allure en historische grandeur van dit herenhuis bieden een weelderig canvas voor een scala aan mogelijkheden.

Is uw nieuwsgierigheid geprikkeld? Bent u geïnteresseerd in dit prachtige renovatieproject? Neem snel contact op met ons kantoor voor meer informatie en een bezichtiging ter plaatse.

Get in touch