Mixed-use building for sale

395000€

3 bedrooms 164 square meters

Immoweb code : 11333713
Immoweb code : 11333713

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
164 square meters livable space
422 square meters of land

Description

multi-purpose building

Sorry, there is no English translation. Openhuizendag 27/04 van 09.30u tot 10.30u

Huis met 3 slpks, tuin en magazijn in Hemiksem.

Ligging: Aan de Bredestraat in Hemiksem vinden we dit huis met magazijn te koop. Winkels, het station en invalswegen zijn in de nabije omgeving terug te vinden.

Beschrijving:

Aan de Bredestraat in Hemiksem, vinden we dit huis met magazijn te koop. De inkomhal met apart gastentoilet, verschaft ons toegang tot de eerste verdieping en alle andere ruimtes op het gelijkvloers. We komen binnen in de ruime en lichtrijke leef- en eetruimte. Aansluitend is er de geïnstalleerde open keuken die toegang biedt tot de tuin. Achteraan in de tuin bevindt zich nog een ruim magazijn (87m²) wat deze woning ideaal maakt voor gemengd gebruik. Via de traphal bereiken we de 1ste verdieping met een ruime badkamer (14m²), een eerste slaapkamer (15 m²) en apart gastentoilet.Op de 2de verdieping bevinden zich nog twee volwaardige slaapkamers (16 m² en 13m²).

Verder is er nog een kelder en een ruime parking voor de woning.

Bijzonderheden:

- 3 volwaardige slaapkamers

- Magazijn

- Ruime parking

- bewoonbare oppervlakte 164m² cfr. EPC

- P-score: A, G-score: A

Bent u op zoek naar een woning in Hemiksem? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed.
Voor me

Get in touch