Mixed-use building for sale

799000€

5 bedrooms 439 square meters

Immoweb code : 11306799
Immoweb code : 11306799

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
439 square meters livable space
678 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze centraal gelegen woning verwelkomt u in de inkomhal, die leidt naar een sfeervolle leefruimte met een open keuken. Vanuit deze ruimte heeft u uitzicht op het zuidgerichte terras, dat baadt in het licht en warmte biedt, ideaal voor ontspannende momenten buiten. Aangrenzend aan de keuken vindt u een praktisch ingerichte wasruimte en een apart toilet.
Op de bovenverdieping bevinden zich vier slaapkamers, waaronder de ruime master bedroom, compleet met een stijlvolle dressing. De luxe badkamer is uitgerust met zowel een ligbad als een douche, ontworpen voor comfort en ontspanning. Aan opbergruimte geen nood, aangezien twee kamers beschikken over extra zolderkamers.
De ruime zolderkamer completeert de bovenste verdieping, waardoor er nog meer veelzijdige leefruimte wordt geboden. Dit maakt de woning niet alleen geschikt voor comfortabel wonen, maar ook ideaal voor wie extra ruimte nodig heeft voor een hobbykamer, thuiskantoor of zelfs een gastenverblijf.
Palend aan het privégedeelte is het handelsgedeelte uitgerust met vijf werkruimtes, een douche en een toilet. Deze indeling maakt het pand uiterst geschikt voor een combinatie van wonen en werken, met genoeg ruimte om een professionele activiteit comfortabel uit te oefenen, los van het woongedeelte. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid voorzien, geïntegreerd in de prachtige voortuin. Deze combinatie van functionaliteit en esthetiek onderstreept de exclusiviteit van de woning.

Get in touch