Mixed-use building for sale

599000€

5 bedrooms 367 square meters

Immoweb code : 11060542
Immoweb code : 11060542

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
367 square meters livable space
910 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontdek deze unieke woning met voormalige salgerij, gelegen in het pittoreske "Mazel". Met een perfecte mix van woongenot en eindeloze commerciële mogelijkheden, biedt deze eigendom alles wat u zoekt.

De woning is volledig instapklaar, met een stevige constructie (jaren ’60) die garant staat voor duurzaam wonen. Met maar liefst 5 ruime slaapkamers is er voldoende plaats voor het hele gezin of de mogelijkheid om een comfortabel thuiskantoor in te richten.

Een ruim perceel rondom de woning maakt deze plek ideaal voor tuinliefhebbers (zuidgericht), en met een voormalige salgerij is er enorm veel potentieel voor wie droomt van een eigen bedrijf aan huis. De woning is voorzien van dubbel glas, dakisolatie en een geboorde put, en is volledig onderkelderd wat bijdraagt aan het comfortabele karakter.

Daarnaast beschikt de woning over een handige garage voor het stallen van voertuigen of extra opslagruimte. Maar de echte troef bevindt zich in de tuin: een potentiële bouwgrond met een positief pre-advies. Dit opent de deur naar diverse mogelijkheden voor investeerders of zij die hun woondromen willen uitbreiden (bv. kangoeroe wonen).

De locatie in "Mazel" biedt een grote zichtbaarheid, met alle voorzieningen binnen handbereik.

Kortom, deze woning is niet alleen een comfortabel thuis, maar ook een investering in de toekomst. Kom snel de vele troeven van dit unieke pand ontdekken en maak een afspraak voor een bezichtiging. Uw droomhuis wacht op u!

Meer info 0479 93 01 74

Get in touch