Mixed-use building for sale

275000€

2 bedrooms 240 square meters

Immoweb code : 11111152
Immoweb code : 11111152

Overview

2 bedrooms
2 bathrooms
240 square meters livable space
80 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit pand neemt deel aan de ERA Open Huizen Dag van 2 december (11:30-13:00).

Op zoek naar een ideaal en centraal gelegen opbrengsteigendom met enorm potentieel in centrum Temse? Lees dan even verder.

Ideaal gelegen in het centrum van Temse, nabij invalswegen, openbaar vervoer en winkels heeft deze eigendom heel wat in de aanbieding. De grote bewoonbare oppervlakte met bijhorende stadstuin, de 5 mogelijke slaapkamers en de verschillende mogelijkheden als handelsruimtes zijn slechts enkele troeven van dit pand.

Indeling:
- Kelder: er is een kelder (26m²) voorzien opgedeeld in 2 ruimtes, optioneel beschikbaar en waar de meters hangen.
- GLV: Je komt binnen in een grote open polyvalente ruimte (38m²) en verschillende mogelijkheden biedt als kantoor, winkel, galerij, etc. Er bevinden zich hier ook nog 2 kastruimtes (2-1m²). Verder hebben we nog 2 andere polyvalente ruimtes (25-16m²) die op hun beurt ook verschillende mogelijkheden biedt, een wasplaats (2m²), een douchekamer (3m²) een apart toilet (1m²). Achteraan is er een stadstuin voorzien voor de perfecte pauze/ontspanning.
- 1steV: via de vaste trap in de traphal, kom je terecht op de eerste verdieping waar een leuke ruimte, vroeger een open galerij, zich bevindt (33m²). Vervolgens hebben we nog een hal (5m²), een badkamer (5m²) en de goed uitgeruste keuken (11m²). De badkamer is uitgerust met een douche met massagesproeier, ligbad, enkele wastafel in meubel en e

Get in touch