Mixed-use building for sale

995000€

4 bedrooms 328 square meters

Immoweb code : 11322971
Immoweb code : 11322971

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
328 square meters livable space
3100 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
De woning werd in 2020 volledig gerenoveerd.

Indeling:
Op het gelijkvloers kan u een ruime woonkamer met airco en open keuken terugvinden. De prachtige living is ontworpen door binnenhuisarchitect Vandecandelaere met oog voor detail en afwerking.

Het kantoor (50m²) bevindt zich ook op de benedenverdieping. Deze is voorzien van 3 parkeerplaatsen, een aparte ingang en maatkasten. Het kantoor is tevens voorzien van grote ramen vooraan en airco.

De benedenverdieping is overal voorzien van vloerverwarming.

Op de bovenverdieping kan u vier ruime slaapkamers terugvinden met 2 badkamers. Ook hier is veel opbergruimte voorzien door de wandkasten op maat.

Achteraan het perceel ligt een loods ( 700m²).

Deze loods werd in 2020 uitgebreid en het volledige dak is vernieuwd en geïsoleerd. De elektriciteit is recent vernieuwd en conform. Watervoorziening aanwezig (recente regenwaterput 10 000l) , warmwaterboiler en toilet.

De loods is bereikbaar via 2 grote sectionale poorten (4m*4m + 6m*4m) en achteraan de loods hebben we nog een grote open ruimte voor stockage (1000m²)

Lokale ambacht is hier mogelijk. Er is een bureel aanwezig en tevens een extra ruimte van 60m² met aparte toegang. Deze is momenteel ingericht als sport/ontspanningsruimte.

Deze eigendom is commercieel gelegen, nl. vlakbij de E17 en met aansluiting op de Gentseweg.

Heeft u interesse in deze instapklare eigendom?
Neem dan zeker contact via [email protected]


Get in touch