Pulse Antwerp

* From 299000€ To 564000€

1 - 3 bedrooms 73 - 144 square meters

Immoweb code : 11266330
Immoweb code : 11266330
*excluding taxes

Overview

1 - 3 bedrooms
73 - 144 square meters

Description

Prachtige appartementen, zicht op de Zoo

Sorry, there is no English translation. Ontdek een uniek nieuwbouwproject "Pulse" in het bruisende hart van Antwerpen!
Dit exclusieve nieuwbouwproject bestaande uit 43 luxueuze appartementen, perfect gelegen in het centrum van de stad. Met een adembenemend uitzicht op de iconische Zoo van Antwerpen en het majestueuze Centraal Station, brengt "Pulse" de stadsdynamiek en groene sereniteit samen in één architecturaal meesterwerk.
De keuze aan appartementen is ruim. Zo kies je uit oppervlaktes tussen 74m2 en 145m2. De appartementen hebben moderne interieurs, doordachte indelingen en duurzame materialen, met een kwalitatieve afwerking en een goed georiënteerd terras. De appartementen beschikken over 1 tot 3 slaapkamers, elk ontworpen met oog voor comfort, stijl en functionaliteit.
Kenmerken van het project:
·- Unieke ligging vlakbij de Zoo van Antwerpen, met een frontrow-zicht op dit historische juweeltje van de stad.
·- Ruime terrassen die uitnodigen tot ontspanning en entertainment, met een uitzonderlijk panorama dat elke dag nieuwe verrassingen biedt.
·- Hoogwaardige afwerking en doordachte details die zorgen voor een luxueuze en comfortabele leefomgeving.
·- Een sfeervolle binnentuin waar bewoners kunnen ontsnappen aan de drukte van de stad en kunnen genieten van de natuur.
Dit is jouw kans om te wonen in het hart van Antwerpen, met alle geneugten van de stad binnen handbereik. Mis deze unieke kans niet om de perfecte uitvalsbasis te vinden naar... o

Get in touch