ELEGANT EN STIJLVOL NIEUWBOUWPROJECT

* From 195000€ To 380000€

1 - 3 bedrooms 81 - 152 square meters

Immoweb code : 10689158
Immoweb code : 10689158
*excluding taxes

Overview

1 - 3 bedrooms
81 - 152 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Open kijkmoment op zondag 05/05 van 14H tot 17H (Op afspraak)

Ontdek Residentie ‘Optimist’, een stijlvol en zorgvuldig ontwikkeld nieuwbouwproject dat binnenkort zal verrijzen op de hoek van de Spuikomlaan en Vissersstraat te Bredene, vlak bij de welbekende Spuikom.

Het project bestaat uit 26 ruime luxueuze woonunits. Deze zijn voorzien van 1, 2 of 3 slaapkamers met ruime zonneterrassen. Bovendien huisvest dit project 4 unieke, spatieuze penthouses op de derde verdieping.

De gelijkvloerse appartementen met 1 of 2 slaapkamers beschikken over een zeer mooie leef oppervlakte en een aangelegde tuin met privatief karakter, naadloos aansluitend aan de groene centrale zone.

Het ontwerp is in handen van het gerenommeerd architectenbureau ‘Baeyens & Beck', gekend voor hun kwalitatieve, duurzame, energiezuinige en hedendaagse architectuur. Bij het ontwerp van het project werd er voorzien dat elke wooneenheid maximaal geniet van het uitzicht op de Spuikom of op de prachtig aangelegde centrale parktuin.

Voor een optimaal comfort voor alle inwoners zijn er ondergronds 20 garageboxen, 8 staanplaatsen en 16 kelderbergingen voorzien en mogelijk aan te kopen. Elektrische fietsen opladen is mogelijk met een privatieve aansluiting.

De hierna vermelde koopsom is niet onderhevig aan prijsschommelingen van bouwmaterialen, aankoopprijs blijft ongewijzigd bij aktedatum.

Voor meer vrijblijvende informatie kunt u zich richten tot Bart Devuyst, mail naar Toon e-mailadres

Ged...

Get in touch