New real estate project - Apartments for sale

* From 200000€ To 410000€

1 - 2 bedrooms 45 - 113 square meters

Immoweb code : 10662289
Immoweb code : 10662289
*excluding taxes

Overview

1 - 2 bedrooms
45 - 113 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Luxueuze residentie met een prachtige moderne architectuur op een toplocatie te Sint-Andries, afgewerkt met de nieuwste technologieën. Het gebouw geniet van een prachtige ligging, op 5min van Brugge centrum en zeer vlotte in- en uitvalswegen via E403 en E40. Tal van winkels, scholen, recreatie, horeca, openbaar vervoer en zoveel meer in de nabije omgeving van de residentie.

De residentie beschikt over 5 wooneenheden en 1 handelszaak voor vrij beroep, telkens afgewerkt met hoogwaardige materialen, voorzien van warmtepomp en zonnepanelen, in functie van een duurzame en energiezuinige beleving.

Op de gelijkvloerse verdieping is het gebouw uitgerust met de handelszaak, 6 afgesloten autostaanplaatsen, 3 bergingen en een gemeenschappelijke fietsenberging. Op verdieping 1 en 2 bevinden er zich telkens 2 mooie leefappartementen met 2 slaapkamers. Op de derde verdieping vinden we de penthouse terug met 3 slaapkamers, 2 badkamers en 3 ruime Zuid-West gerichte terrassen.

De combinatie van de strakke architectuur, hoge afwerkingsgraad, grote glaspartijen, ruime terrassen en een ideale oriëntatie zorgen voor een optimaal wooncomfort!

Mogelijkheid tot aankoop onder 6% BTW-stelsel!

Graag bijna-energieneutraal wonen in een moderne nieuwbouwresidentie op wandelafstand
van centrum Brugge of uw commerciële droom waarmaken? Neem alvast vrijblijvend contact
op met Panders Vastgoed via 050/966.866 of via [email protected]

Get in touch