Urban YETI

* From 161000€ To 216000€

1 bedroom 22 - 32 square meters

Immoweb code : 11214103
Immoweb code : 11214103
*excluding taxes

Overview

1 bedroom
22 - 32 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Urban YETI is dan ook niet toevallig het allernieuwste studentenflatproject in Brussel, de grootste studentenstad van België. Gelegen op slechts 3 min. wandelen van de VUB Health Campus zullen de happy few van deze +/- 3.600 geneeskundestudenten studenten verwend zijn. De kwalitatieve flats worden volledig afgewerkt en ingericht. Een echt ‘next level’ project dat een nieuwe standaard zet, o.a. door de vele gemeenschappelijke studieruimtes, keukens, hippe relaxruimtes, een prachtige zen-tuin op het dakterras, en zelfs inhouse shopping en tramhalte voor de deur.

Dus waarom een aderlating door jarenlange huur, als u door de groeiende waarde van dergelijk schaars product een mooie spaarsom kan opbouwen in de plaats van verliezen?
Bovendien zal uw studerende telg in de watten worden gelegd door de meest ervaren uitbater van België én een inwonende studentencoach. Als kers op de taart kiest in dit vooruitstrevende project echt voor een milieuverantwoordde investering, want in lijn met de modernste ‘future proof’ normen!

Welkom in Urban YETI!

Get in touch